header_image

Vakantiehuizen België

Perfectvilla biedt diverse vakantiehuizen aan in België. U vindt de vakantiehuizen België o.a. in de Ardennen en aan de kust. Maar we bieden ook vakantiehuizen in België in andere regio’s.

Bekijk ons complete aanbod van vakantiehuizen België of kies een regio waar u op vakantie wilt om een selectie van ons aanbod te zien welke aan uw wensen voldoet.

Vakantiehuizen België

>h2>Vakantiehuizen België
Doordat België is opgedeeld in een Vlaams en een Waals gedeelte heb je al snel het idee dat je met een vakantiehuis België ver weg bent van huis. De rust en de omgeving helpen hier uiteraard een handje bij. In sommige vakantiehuizen kunt u gebruik maken van een sauna, jacuzzi of een solarium. Zo kunt u extra genieten en ontspannen van de dagelijkse beslommeringen.

Ardennen

De meeste vakantiehuizen België vindt u in de Ardennen. U kunt hierbij kiezen uit de provincie’s Luik, Namen en Luxemburg. Hier kunt u kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis of een groepsaccommodatie. Perfectvilla werkt voor de groepshuizen nauw samen met zusterorganisatie Groepshuizen.be. Hier vindt u diverse groepsaccommodaties welke u kunt huren vanaf 25 personen. Bent u met een kleinere groep vindt u onze andere vakantiehuizen en groepsaccommodaties uiteraard hier terug in ons aanbod. In de Ardennen kunnen wij u niet alleen helpen met een geschikte accommodatie maar wij kunnen ook een leuk sportief of educatief programma voor u samenstellen.