header_image

Vakantiehuizen Frankrijk

Perfectvilla beschikt over ruim 3900 vakantiehuizen in Frankrijk. De vakantiehuizen vindt u aan de kust, in het binnenland en in de Alpen. Zo is er voor iedereen een geschikte vakantiehuis te vinden.

Bekijk ons complete aanbod van vakantiehuizen of kies een regio waar u op vakantie wilt om een selectie van ons aanbod te zien welke aan uw wensen voldoet.

Vakantiehuizen Frankrijk

Zon, zee en strand

Frankrijk blijft bij veel Nederlanders de meest populaire vakantiebestemming. In de zomermaanden zoeken veel Nederlanders de rust op een camping of in een vakantiehuis in Frankrijk. Veel huizen vindt u aan de kust. In het westen grenst Frankrijk aan de Noordzee en aan de Atlantische Oceaan. In het zuid-westen grenst Frankrijk juist aan de Middelandse zee. Of u nu kiest voor een vakantie aan de kust waarbij u kunt genieten van zon, zee en strand of u kiest voor een vakantie in het binnenland, bij Perfectchalet vindt u altijd een geschikte vakantiewoning in Frankrijk.

Wintersport in Frankrijk

Ook voor uw wintersport vakantie bieden wij u een ruim aanbod van vakantiehuizen en wintersport chalets in Frankrijk. U vindt onze accommodaties in de bekende wintersportgebieden zoals Chamonix, Les Deux Alpes en Chamrouse. U kunt hierbij de keuze maken uit een chalet in een dorp, aan de rand van de piste of juist iets meer afgelegen zodat u alle rust om u heen heeft na het skiën, snowboarden of juist wandelen. Een compleet overzicht van al onze wintersportchalets vindt u terug op PerfectChalet. Uiteraard kunt u dit complete aanbod ook hier terug vinden.

Vakantiehuizen Frankrijk voor mindervalide

Een deel van de vakantiehuizen Frankrijk is geschrikt voor mindervalide. Zo beschikken wij over woningen met een aangepast toilet, aangepaste douche of een brede doorgang en zijn er geen drempels. Mocht u opzoek zijn naar een vakantiewoning Frankrijk voor mindervalide kunt u deze aan de hand van onze filters terug vinden. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen zodat wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.