click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search
we found 0 results

Vakantiehuizen met zwembad

Bij Perfectvilla vindt u een ruim aanbod van vakantiehuizen met zwembad en villa’s in diverse maten en met verschillende faciliteiten. Zo beschikt een deel van onze woningen naast een zwembad ook over speelweide voor kinderen  en bieden wij ook villa’s aan waarbij u gebruikt kunt maken van een sauna of jacuzzi.

Bekijk hieronder ons complete aanbod van vakantiehuizen met zwembad en kies een land en regio waar u uw vakantie wilt doorbrengen.

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen in Frankrijk

In Frankrijk kunt u kiezen voor vakantiehuizen met zwembad of juist voor een woning aan de kust. In sommige gevallen bevat uw woning een zwembad en ligt het aan de kust. Zo kunt u altijd kiezen waar u tijdens de warme zomermaanden wilt gaan zwemmen. In sommige gevallen hebben de vakantiehuizen naast een zwembad ook nog een jacuzzi, sauna of solarium. Zo kunt u tijdens uw vakantie helemaal tot rust komen. Een compleet overzicht van alle vakantiehuizen in Frankrijk vindt u hier.

Vakantiehuizen in Italië

Naast onze vakantiehuizen in Frankrijk vindt u onze woningen ook in Italië. Uiteraard vindt u ook hier vakantiehuizen met zwembad zodat u tijdens de warme zomermaanden lekker kunt afkoelen in de middag. Een compleet overzicht van de vakantiehuizen in Italië vindt u hier.

Vakantiehuizen Spanje

Spanje is een land van veel verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een verblijf in de buurt van één van de grote steden of verblijft u liever meer in het binnenland. Er zijn in iedere geval voldoende accommodaties waarbij over een zwembad beschikt. Dit kan zijn een privé zwembad wat u met niemand hoeft te delen of juist een gezamenlijk zwembad voor meerdere bezoekers bij u op het terrein. Dit zorgt voor extra gezelligheid en zo kunnen de kinderen ook weer makkelijk spelen met andere. Een compleet overzicht van onze vakantiehuizen in Spanje vindt u hier.