header_image

Vakantiehuizen Spanje

In Spanje beschikt Perfectvilla over ruim 1400 vakantiehuizen. Een groot deel van de vakantiehuizen Spanje vindt u aan de kust. Hierbij kunt u kiezen uit de Costa del Sol, Costa Brava maar ook Andalusië of Ibiza.

Bekijk ons complete aanbod van vakantiehuizen of kies een regio waar u op vakantie wilt om een selectie van ons aanbod te zien welke aan uw wensen voldoet.

Vakantiehuizen Spanje

Zon, zee en strand

Spanje staat bekend om de Costa’s. U vindt onze vakantiehuizen aan o.a. de Costa del Sol, Costa, Brava en de Costa Blanca. Maar u kunt ook kiezen voor een verblijf op Ibiza of de Canarische Eilanden. Bijna alle vakantiehuizen Spanje beschikken over een zwembad of u nu verblijft in één van de woningen aan de kust of juist meer in het binnenland. Zo kunt u altijd lekker afkoelen terwijl iedereen een siësta houdt en het te warm is om op het strand te liggen.

Wintersport in Spanje

Spanje is niet het meest bekende land voor de wintersport. Maar in de winter kunt u ervoor kiezen om naar de Sierra Nevada te gaan, het grootste skigebied van Spanje. Hier vindt u een klein aanbod van wintersportchalets. U verblijft in Spanje niet aan de piste maar moet altijd rekening houden met een kleine reisafstand voor u op de latten kunt stappen. Een compleet overzicht van onze wintersportchalets vindt u terug op onze website Perfectchalet.

Golfen in Spanje

Bent u gek op golf en wilt u één van de mooie golfbanen van Spanje verkennen. Bij Perfectvilla helpen wij u graag met het vinden van een geschikte woning aan de golfbaan zodat u niet ver hoeft te reizen voor u kunt afslaan.